Nick postaci którą chcesz do gildii: Laykon
lvl: 63
Od jak dawna grasz w maple?: oo rany to już kupa czasu będzie , no ze 3 lata
Czy byleś już w jakiejś gildii/iach? w jakich?: TsubasaOmoi ;] , NieboAniołów , DreamJR , Dream.
Dlaczego akurat nasza gildia?: Bo już u was byłem. Bardzo mile wspominam chwile spędzone z wami.
Po sporej przerwie wróciłem do gry i chce ją kontynuować z wami.
Sygnatura:
Imię: Jakub , ale wolę Kuba
Ulubiony kolor: Zdecydowanie niebieski , wszelkie odcienie
Zainteresowania: Koszykówka, Sztuki walki , Film , muzyka , anime , manga.
Książka: Hmm za ulubioną chyba mogę uznać sagę wiedźmina . Chyba , że liczy się manga to zdecydowanie Dragon ball i Full Metal Alchemist.
Film: Trylogia Pirates of The Caribbean
Muzyka: Każdy rodzaj. No może wykluczając disco polo bo nie przepadam. Ulubiony zespół to chyba. Rise Against jeśli chodzi o Rock , a NWA jeśli rap.
Kilka zdań o sobie: Kuba jestem , ale już się przedstawiałem. Aktualnie zajmują się kształceniem w Szkole średniej , ale mam teraz wakacje
Uwielbiam Streetball z każdym dniem jestem co raz lepszy. Od 3 Lat trenuje K1. Nie należę do grupy tzw "Noł lajferów" ponieważ po prostu nie mam na to czasu. Więc jeżeli ktoś chce ode mnie oczekiwać expienia po 8h per day to od razu możecie wykluczyć moje podanie , aaaale z tego co pamiętam raczej właśnie za dużo nie pykacie.
Uprzedzając pytania. W Starym TsubasaOmoi" byłem krótko i postacią nisko lvlową ( JamesMp3 - 33 bandit) .
To tyle z mojej strony.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.