Adeam kemano
Liczba postów : 6 Join date : 19/08/2010
| Temat: [PRZYJĘTY]AdeamPL Czw Sie 19, 2010 11:01 pm | |
| Nick postaci którą chcesz do gildii: AdeamPLlvl: 40Od jak dawna grasz w maple?: Będzie ze 3 lata, może dłużej(pare przerw), ta gra jest jak narkotyk. Nawet jak rzucisz to i tak jeszcze kiedyś spróbujesz Czy byleś już w jakiejś gildii/iach? w jakich?: TAK, w TSUBASA-OMOI i jestem z tego dumny ;DDlaczego akurat nasza gildia?: Bo wiem, że ludzie i atmosfera są ok Sygnatura: Imię: Adam (Adaś dla znajomych i przyjaciół)Wiek: 16Ulubiony kolor: niebieskiZainteresowania: Sport, Elektronika, Kultura Hip-Hop(taniec C-WALK), MuzykaKsiążka: WiedźminFilm: The RoadMuzyka: Rap, Reagge, Rock, Alternative MetalKilka zdań o sobie: Nie lubie o sobie pisać Czekałem czy gildia dostanie reaktywacje i jednak się udało Mam nadzieje, że Dramon, Megami, Madi mnie pamiętają. Sprawicie mi wielki zaszczyt jeśli znowu będę mógł uczestniczyć w życiu gildii Peace & Love Kocham Was wszystkich! | |
|
mastermax
Liczba postów : 29 Join date : 29/07/2010 Age : 35
| Temat: Re: [PRZYJĘTY]AdeamPL Pią Sie 20, 2010 6:47 am | |
| Lider ma jakies sprawy do zalatwienia wiec nie wiadomo kiedy zostaniesz przyjety ale czekaj na bank sie ktos odezwie | |
|
madisa akuma
Liczba postów : 12 Join date : 20/07/2010
| Temat: Re: [PRZYJĘTY]AdeamPL Pią Sie 20, 2010 8:29 am | |
| Adam, no ładnie, pomału do gry wraca całe stare Tsubasa Omoi | |
|
wikja MegamiSama
Liczba postów : 177 Join date : 02/07/2010 Age : 35 Skąd : z twojego najgorszego koszmaru
| Temat: Re: [PRZYJĘTY]AdeamPL Pią Sie 20, 2010 1:31 pm | |
| Joł Adaś miło cię widzieć znowu ja już swoje sprawuchy załatwiłam więc cię przyjmę ;] | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: [PRZYJĘTY]AdeamPL | |
| |
|